Lillefestivalil esindab pärnumaalasi Voltveti Vaim

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna rahvusvahelisel lillefestivalil kujundasid Liis Ellert ja Saima Tišler platsi, lähtudes Voltveti mõisa pargist ja paruni vaimust, sellest ka nimi Voltveti Vaim.
Tallinna rahvusvahelisel lillefestivalil kujundasid Liis Ellert ja Saima Tišler platsi, lähtudes Voltveti mõisa pargist ja paruni vaimust, sellest ka nimi Voltveti Vaim. Foto: Erakogu

Tallinnas Tornide väljakul kujundasid rahvusvahelise lillefestivali ajal nelja päevaga oma platsi Voltveti Vaim nooremaedniku õppe vilistlased Liis Ellert ja Saima Tišler, kes esindavad pärnumaalasi 31 osaleja hulgas.

Taimede nimekirja andsid lillefestivali korraldajad osalejatele platsi kujundamiseks ette, suure koguse vajalikke lilli kasvatas aianduse ja metsanduse eriala vilistlane, Tišleri ja Ellerti kursuseõde Külli Karu, kes tegeleb aiandusega Sigaste külas Undi OÜs. Aiakunsti soovitusi jagas Pärnumaa kutsehariduskeskuse aianduse eriala kutseõpetaja Juta Rea.

“Rajasime selle aia tänutäheks Pärnumaa kutsehariduskeskuse Voltveti koolituskeskuse toredatele õpetajatele, kelle tundides oli meil mõlemal rõõm kaks aastat käia,” ütles Ellert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles