Mudilaste Tootsi peenar puhkes õide

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tänavu ei kõrgu mudilaste peenral päevalilled, vaid eri liiki ja värvi suvelilled – tõeline Tootsi peenar," soovitab Kati Niibo minna peenart imetlema.
"Tänavu ei kõrgu mudilaste peenral päevalilled, vaid eri liiki ja värvi suvelilled – tõeline Tootsi peenar," soovitab Kati Niibo minna peenart imetlema. Foto: Gertrud Alatare/

Pärnu aiaklubi esindaja Kati Niibo soovitab neil, kes Pärnu mudilaste taimekasvatusele kevadel kaasa elasid, minna kaema lasteaedade peenart, mis nüüd on täies ilus õide puhkenud.  

Mais kaeti Kesklinna silla juures Jaansoni rajal asuv peenar Pärnu lasteaiamudilaste kasvatatud suvelilletaimedega, ettevõtmises lõid kaasa Pärnu 13 munitsipaallasteaeda ja Titutriinu eralasteaed. Iga lasteaed kasvatas eri taimi. Seemned, lillepotid ja mulla viis lasteaedadesse Pärnu aiaklubi ning valikus olid peiulilled, saialilled, lehtpeedid, pruudisõled, rebasheinad, päevalilled, kosmosed ja aedastrid. Peenra keskele pandi püsti Pärnus uudsed taimepüramiidid suviste ronitaimedega nagu õisuba, lillhernes ja Argentina raudürt. Kokku istutati 800 lilletaime.

"Tänavu ei kõrgu mudilaste peenral päevalilled, vaid eri liiki ja värvi suvelilled – tõeline Tootsi peenar," kinnitas Niibo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles