Võidukaid sõudjaid ootab Pärnus pidulik vastuvõtt

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljapaat võitis Rio olümpial pronksi.
Eesti neljapaat võitis Rio olümpial pronksi. Foto: Tairo Lutter

Eesti sõudjate neljapaadi pikaaegne toetaja Port Artur korraldab reedel, 26. augustil Pärnus piduliku vastuvõtu Rio olümpiamängudel suurepäraselt esinenud ja pronksmedali võitnud Eesti sõudjatele.

Kõik Pärnu spordisõbrad on oodatud sõudjaid tervitama Port Arturisse reede keskpäeval.

Sõudepronksi võitnud Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo jagavad autogramme ja muljeid möödunud olümpiamängudest Port Artur 2 kolmandal korrusel. Samuti on kohal tublid abijõud: treener Matti Killing, varumees Sten-Erik Andreson ja füsioterapeut Liisbet Puust.

Port Arturi omaniku Viljo Vetiku sõnade kohaselt Port Arturi söögisaali Portaali eest mehed Rio poole teele saadeti ja siin nad ka vastu võetakse. „Kuivõrd mehed tõestasid, et on tegijad sõudepaadis, neile seekord kokariideid selga ei panda ja nad võivad ausate medalimeestena võidukalt torti jagada,“ avaldas Viljo Vetik ilmselget rahulolu tulemuse üle.

Olümpialasi tulevad tervitama Pärnu linnapea Romek Kosenkranius, Pärnu maavalitsuse, Pärnumaa omavalitsuste liidu ja Pärnumaa spordiliidu esindajad.

Reedel selgub ka külastajate arvamus, milline Tartu kõrgema kunstikooli tudengi kujundatud plakat inspireeriks noori rohkem sõudmisega tegelema.

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo võitis Rio olümpiamängudel pronksmedali Saksamaa ja Austraalia järel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles