Kahe silla jooks muudab oluliselt liikluskorraldust

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe Silla jooks muudab Pärnu kesklinnas liikluskorraldust.
Kahe Silla jooks muudab Pärnu kesklinnas liikluskorraldust. Foto: Kahe Silla klubi

Sel nädalavahetusel, 3.-4. septembril Pärnu kesklinnas toimuv kahe silla jooks muudab märkimisväärselt piirkonnas liikluskorraldust ja toob tasuta ühistranspordi.

Muudetud liikluskord kehtib reedel kella 18.30st pühapäeval kella 17ni.

Kesklinna sild suletakse pühapäeval stardi ajaks 11.55–12.20.

Kohalike elanike ligipääs kinnistutele on ajutiselt raskendatud ja bussipeatuste asukohti muudetud, vahendasid kahe silla jooksu korraldajad.

Eelnimetatud perioodil on suletud Vee ja Akadeemia tänav ning kogu liiklus käib Ringi ja Laia tänava kaudu. Mõlema suuna ajutised bussipeatused on paigaldatud Laia tänava Kesklinna silla poolsesse otsa. Bussid number 5, 11 ja 18 pööravad ümber Pärnu Keskuse parklas Apollo kino kõrval.

Pühapäeval on raskendatud kohalike elanike ligipääs Vallikääru kesklinna poolsesse serva (Õhtu, Rüütli, Kalda tänavale). Kohalikud pääsevad piirkonda Rüütli tänava ja Akadeemia ristmikult, kuid  sõiduautoga liigelda pole Õhtu ega Kalda tänaval pühapäeval 11–15 võimalik.

Jooksu korraldajad soovitavad pühapäeval sõiduautoga liikuma pääsemiseks kasutada parkimiskohti, mis jäävad elamukvartalist väljapoole või Õhtu põigu, Vana-Tallinna ja Rüütli tänava äärde.

Pärnu linnavalitsuse otsuse kohaselt võivad kõik soovijad 31. augustist 5. septembrini Pärnu linnabussides tasuta sõita.

Liikluskorraldus kahe silla jooksu ajal Pärnu kesklinnas.
Liikluskorraldus kahe silla jooksu ajal Pärnu kesklinnas. Foto: Kahe Silla klubi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles