Silvia Paluoja: “Kallikene, kas te lugeda ei oska?”

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Paluoja
Silvia Paluoja Foto: PP

Maale on bussiga tore sõita. Kõigepealt maksab pilet riigi doteeritud maakonnaliinil punktist A punkti B oluliselt vähem kui kommertsliiniga sama vahemaad läbides ja tahtmatult kuuleb, millest rahvas räägib.

Suure suve lõpul kehvast kartulisaagist, sellest, kes mida on talveks purki pannud ja keldrisse riiulile sättinud, aga ka lastest, tervisest, poeostudest, hindadest. Presidendivalimised ega haldusreform pole päevakajalised vaatamata sellele, et need teemad suruvad uksest ja aknast sisse kirjutava ja kõneleva meedia kaudu.

Aga elamustest puudu ei tule. Inimesele, kes iga päev ei reisi näiteks Munalaiu sadamast Pärnusse ja kes võib jätta juhmi mulje juhile, kes sind rooliistme kõrguselt nagu vürstiriigi valitseja oma troonilt mõõdab. Põhiline on mitte küsida üle ühe küsimuse. Või kui oled juba sõnad üle huulte libistanud, tuleb olla kõigeks valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles