Optimistlik Leili Voll jagab oma annet rõõmuga

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooliaasta alguses sai Leili Voll Pärnu linnapealt tänukirja pikaajalise töö eest Pärnu kunstikoolis ja panuse eest kohalikku kunstiellu. Ülemisel pildil alustab ta tundi kunstikoolis ja alumistel näeb tema loomingut.
Kooliaasta alguses sai Leili Voll Pärnu linnapealt tänukirja pikaajalise töö eest Pärnu kunstikoolis ja panuse eest kohalikku kunstiellu. Ülemisel pildil alustab ta tundi kunstikoolis ja alumistel näeb tema loomingut. Foto: Mailiis Ollino

Kunstnik Leili Vollist kiirgab elujõudu ja sära: ta on elav tõestus väitele, et kui vaim püsib värske, ei jää kehal aega vananeda.

Augustis 90. sünnipäeva tähistanud daam tegeleb iga päev maalimise-graafikaga ja juhendab Pärnu kunstikoolis täiskasvanud huvilisi.

“Ega ma kunstikoolis tööl käi, käin head seltskonda nautimas!” ei pea Pallase kunstiühingu liikmest kunstnik oma töötamist millekski eriliseks. “Mul on olnud õnne, et kunsti tegemine ja õpetamine on mulle töö ja hobi ühekorraga. Mõlemad ametid meeldivad mulle väga.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles