Bravo muutis Lounge’i õhtud mänguliseks

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virtuaalne bowling on parajalt lõbus ajaviide väikestele seltskondadele.
Virtuaalne bowling on parajalt lõbus ajaviide väikestele seltskondadele. Foto: Urmas Luik

Kui Bravo Lounge’i akna alt mööda jalutades hakkavad sohvabaaris silma kummalisi liigutusi tegevad täiskasvanud, ei maksa sellepärast ehmuda. Tegu on suure tõenäosusega bowling’usõpradega, kes proovivad Bravo uut sensoriga mängukonsooli.

Bravo programmijuhi Erko Kääratsi sõnade järgi on klubi uus tasuta mängukonsool juba kogunud populaarsust Lounge’i igas eas külastajate seas.

Soov olla moodsaim

“Eks mängukonsooli idee tuli ikka sellest, et oli soov pakkuda kundedele midagi uut ja innovaatilist, ning kahtlemata ilma puldita töötav X-Box 360 mängukonsool seda on,” arvas Käärats. “Kui see konsool on kodudes juba ilmselt üsna levinud, siis ühtki teist lõbustusasutust ma ei tea, kus seda mängida saab. Et rahvas on valinud “Kuldse Oaasi” küsitlusel Bravo kolm korda järjest Pärnu parimaks klubiks, peaks niisugune uuendus meile eriti sobima.”

Virtuaalse mängu ees peab mängija tegema reaalselt kaasa kõik mängus ette tulevad liigutused ehk mõni mäng võib nõuda isegi füüsilist pingutust.

“Kuigi konsoolil on mänge mitu, lubame reaalselt mängida vaid bowling’ut,” nentis Käärats. “Tegu on toreda seltskondliku ajaviitega, milles saavad kuni neljaliikmelised sõpruskonnad korraldada omavahel meeldejäävaid lahinguid. Tulla võivad kas või näiteks väiksemate ettevõtete kollektiivid. Aga käivad ka pered: vanemad istuvad ja lapsed mängivad samal ajal. Bravo Lounge’is on lehed, kuhu saab turniiri tulemused üles kirjutada.”

Uuena leiab Bravo Lounge’ist pokkerilaua ja reedeti toimuvad samas pokkeriturniirid, kuhu on kõik oodatud osalema.

The Sun tuleb kõva peoga

Klubiprogramm tuleb Pärnu kesklinna klubil lähinädalatel väga tihe. Juba homme astuvad oma live-kavaga Bravo lavale Tanel Padar & The Sun. Nimelt tuuritab rokkpunt The Sun Eesti klubisid pidi.

Tanel Padar on rääkinud Pärnu Postimehele, et The Sun muudab klubi üheks ööks pööraseks fantaasiamaailmaks, mis on tulvil nii head muusikat kui seltskonda.

Laulja teatel esitab bänd nii oma vanemate lugude paremikku kui uusi lugusid.

Nädal hiljem astub Bravo lavale oma trummi- ja tule-show’ga Peeter Jõgioja ja iseseisvuspäeval on kohal legendaarne DJ Märt Rannamäe.

“Rannamäe teeb koos Bill Youngiga nii-öelda tagasituleku tuuri,” teadis Käärats. “Nad teevad vabariigi aastapäeval ehtsa Eesti peo.”

Päev varem, 23. veebruaril on Bravos aga Koit Toome, kelle kontserdile loosib 24tundi.ee välja vabapääsmeid.

Pärast seda jõuavad klubisse tudengite talvepäevad “Talvekas 2011” ja neile soovib Käärats korraldada midagi Bravo uut mängukonsooli kaasates.

Neljapäeviti ootab muidu noortepärane Bravo üritusele “Old School” pidutsema retromuusika austajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles