Ecofarm võõrustas kutsehariduskeskuse õpilasi

Anu Villmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse teenindusõppeosakonna noored Ecofarmi tööga tutvumas.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse teenindusõppeosakonna noored Ecofarmi tööga tutvumas. Foto: Pärnumaa Kutsehariduskeskus

Poolsada Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) teenindusõppesakonna õpilast ja üheksa õpetajat tutvusid Ecofarmis kalatöötlemisega.

Kalakasvatajate ühistu Ecofarm tegeleb Baltikumis ainulaadse kalatöötlemisega. Jaekaubandusse jõuab toode Ecofarmist hiljemalt 48 tundi pärast värske kala jõudmist kalatöötlemiskeskusesse.

Ecofarm valmistab värskeid ja suitsutatud forelli- ja tuuratooteid, mis pakendatakse automaatsetel vaakum- ja gaasipakendusliinidel tarbijasõbralikku väikepakendisse.

PKHK delegatsioon tutvus oma külaskäigul kalatöötlemistehase tootmisruumidega ja nägi, kuidas valmib toodang. Õpilased ja õpetajad võttis vastu Ecofarmi assistent Heidi Viljak ja tootmist tutvustas Terje Palu.

Kõigile pakuti maitsta kuumsuitsuforelli.

Audru vallas Lemmetsa külas tegutsev Ecofarm on üks kaheksast Eesti toiduainetööstusest, mis 10.–14. oktoobrini kestva avatud tööstuse nädala puhul külalisi vastu võtab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles