Koolinoortel valmib muusikal

Anu Jürisson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisgümnaasiumi noored loovad ise muusikali, mille idee sai alguse kolme neiu soovist teha oma aastatöö maailmakuulsate tüdrukutebändide lauludest.
Ühisgümnaasiumi noored loovad ise muusikali, mille idee sai alguse kolme neiu soovist teha oma aastatöö maailmakuulsate tüdrukutebändide lauludest. Foto: Erakogu

Pärnu ühisgümnaasiumi 155. aastapäeva tähistatakse 19. novembril vilistlaspeoga Endla teatris. Teist korda kooli ajaloos on noored otsustanud selleks puhuks lavale tuua muusikali.

Valminud muusikali on kavas etendada linnarahvalegi. Kõik on oodatud Kooli tänava koolimajja teisipäeval, 8. novembril kell 18.

Seekordne lavastus sai alguse eelmisel õppeaastal Kärt Valgenbergi, Karmen Ottepi ja Lee Küti soovist teha aastatööks maailmakuulsate tüdrukutebändide lauludest video. Mõte aga arenes ja varsti olidki neiud kokku pannud tulevase muusikali süžee, loonud karakterid ning otsinud laulud, mis sobisid süžeega ja mida nad ise väga soovisid laulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles