Pärnu tutvustas end Hamburgi turismimessil

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linn koos partneritega Lätist ja Rootsist tutvustas end Hamburgi turismimessil. Ühises messiboksis olid abiks Berliinis praktikal olevad Pärnu saksa tehnoloogiakooli turunduseriala õpilased.
Pärnu linn koos partneritega Lätist ja Rootsist tutvustas end Hamburgi turismimessil. Ühises messiboksis olid abiks Berliinis praktikal olevad Pärnu saksa tehnoloogiakooli turunduseriala õpilased. Foto: Jānis Rubulis

Pärnu linn koostöös HANSA (Hanseatic Approach to New Sustainable Alliances) projekti partneritega Lätist ja Rootsist tutvustas veebruaris end Hamburgis iga-aastasel turismimessil Reisen.

Turismimess andis hea ülevaate külastajate ootustest ja Saksamaa turismituru olukorrast. Tõdeti, et Saksa turistid otsivad üha enam aktiivse puhkuse tooteid ja aina kasvab huvi kohaliku toidukultuuri vastu.

Peale Pärnu ja Viljandi olid ühises messiboksis esindatud projektis osalevad hansalinnad Lätist ja Rootsist: Straupe, Kuldīga ja Visby.

Pärnu linn koos partneritega Lätist ja Rootsist tutvustas end Hamburgi turismimessil. Pildil on ka Saksa tehnoloogiakooli turunduseriala õpilased. Foto:
Pärnu linn koos partneritega Lätist ja Rootsist tutvustas end Hamburgi turismimessil. Pildil on ka Saksa tehnoloogiakooli turunduseriala õpilased. Foto: Foto: Jānis Rubulis

Hamburgi messil osalenud HANSA partnerite eesmärk oli esile tõsta just väiksemate hansalinnade pärandit ja tutvustada neid kui uusi ja haaravaid sihtkohti.

Reisen on üks suuremaid Põhja-Saksamaa turismimesse, kus igal aastal osaleb ligikaudu 900 eksponenti ja mida külastab umbes 63 000 huvilist. Enamik Saksa turiste teeb oma puhkuse- ja reisiplaanid just sellelt messilt saadud info põhjal.

Oktoobrist 2015 kuni detsembrini 2018 töötavad 11 partnerlinna Eestist, Lätist ja Rootsist ühisprojektiga HANSA, mis viiakse ellu Euroopa regionaalarengu fondi Kesk-Läänemere programmi 2014–2020 toel. Eesmärk on arendada Hansa Liidu pärandit.

Pärnu on HANSA raames esindatud ka 8.–12. märtsil Saksamaal messil ITB Berlin.

Pärnu linn koos partneritega Lätist ja Rootsist tutvustas end Hamburgi turismimessil. Foto:
Pärnu linn koos partneritega Lätist ja Rootsist tutvustas end Hamburgi turismimessil. Foto: Foto: Jānis Rubulis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles