Line-tantsijate esimesed meistrivõistlused ületasid ootusi

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad ratastoolitantsijad Uulu kultuuri- ja spordikeskuses. Vasakult: Mare Koppel (2. koht), Margit Kasemets (1. koht) ja Toomas Mihkelson (3. koht).
Võidukad ratastoolitantsijad Uulu kultuuri- ja spordikeskuses. Vasakult: Mare Koppel (2. koht), Margit Kasemets (1. koht) ja Toomas Mihkelson (3. koht). Foto: Erakogu

Uulu kultuuri- ja spordikeskuses võisteldi nädalavahetusel Eesti esimestel lahtistel meistrivõistlustel line- ja paaristantsus. Korraldaja Kaie Segeri teatel õnnestus naabrite, Läti ja Leedu tantsijate utsitusel teostunud üritus igati ja välja jagati 49 auhinda eri kategooriais.

"Esimene võistlus oli kõigile reaktsioonikontroll. Võistlejaid tuli üle ootuste rohkem, kui oskasime eeldada," avaldas Seger. Tantsupõrandalt käis läbi 190 tantsijat ja välja võeti 128 võistlusnumbrit.

"Hiilgav oli see, et nii suur hulk oli uusi tulijaid, kes varem polnud ühelgi võistlusel osalenud. Kõige rohkem saabus Ida-Virumaa ja Pärnumaa esindajaid," võttis korraldaja numbrid kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles