Mootorratturid avavad Pärnus hooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuhanded mootorratturid kogunevad laupäeval Pärnusse, et Supeluse tänaval ja Hedoni ees oma masinaid näidata ja paraadiga Eesti mootorrattahooaeg avada.
Tuhanded mootorratturid kogunevad laupäeval Pärnusse, et Supeluse tänaval ja Hedoni ees oma masinaid näidata ja paraadiga Eesti mootorrattahooaeg avada. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tuhanded mootorratturid kogunevad laupäeval Pärnusse, et Supeluse tänaval ja Hedoni ees oma masinaid näidata ja kell 16.30 algava paraadiga Eesti mootorrattahooaeg avada.

Päev algab kell 10 kogunemisega Supeluse tänaval ja Hedoni spaahotelli ees, kuhu rajatakse festivaliala. Eri ettevõtted näitavad uusimaid mootorrattaid ja sõiduvarustust, 12–16 kestab meelelahutusprogramm. Seejärel avatakse pidulikult hooaeg ja tehakse üheskoos 32 kilomeetri pikkune ring piki Tammsaare puiesteed, Mai ja Merimetsa tänavat, Riia maanteed, Ehitajate teed ja Haapsalu maanteed tagasi paraadikoridori.

Päeva lõpetab kell 22 ööklubis Sunset algav motopidu, kus peale pöörase valgus-show` ja üllatusesinejatele astuvad üles ansamblid Elephants From Neptune ja Teele Viira & Band.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles