Rattapäev ootab inimesi matkama

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel Pärnu rattapäeva matkal paistis oma kollektiiviga silma OÜ Scanfil.
Mullusel Pärnu rattapäeva matkal paistis oma kollektiiviga silma OÜ Scanfil. Foto: Erakogu

Pühapäeval toimuval teisel Pärnu rattapäeval avaneb Eesti parimatega võidu sõitmise kõrval kõigil võimalus tulla rattamatkale.

Rattapäeva korraldajad ootavad pühapäeval 95kilomeetrisele põhidistantsile võidu sõitma kogu Eesti paremikku. Et eelregistreerimine kestab homseni, ei olnud ürituse peakorraldaja Kaido Juuriku teatel eilseks veel selge, kes Pärnus stardivad. Tulla on lubanud Gert Jõeäär ja Eesti üks kuulsamaid rattureid, praegune koondise treener Jaan Kirsipuu.

“Enamasti on üritusel, mis varem kandis Püha Loomaaia rattaralli nime, kohal kogu Eesti eliit,” märkis Juurik. “Loodame tänavugi seitse Eesti proffi siia saada. Aga neil sõltub osalemine oma klubi võistluskalendrist. Eesti ratturite hulgas on see kindlasti populaarne võistlus ja kevadistel rattarallidel ikka käiakse. Just pikemaid sõite on vaja, kuigi proffidele jääb meie distants veidi lühikeseks. Kodustele poistele on see hea sõit.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles