Majutusasutustes puhkab rohkem ööbijaid

Krismar Rosin
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viikingi tegevdirektorit Kairi Lusikut üllatavad juuli alguses rahvarohked päevad.
Viikingi tegevdirektorit Kairi Lusikut üllatavad juuli alguses rahvarohked päevad. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu majutusasutuste äri läheb paremini kui eelmisel aastal. Mõni neist on hindu tõstnud.

"Rohkem ei olegi võimalik müüa," ütles Estonia spaahotelli müügi- ja turundusjuht Ave Pill. Ettevõtete esindajate kinnitusel on enamikku Pärnu majutusasutusi külastanud tänavu mais ja juunis rohkem inimesi kui mullu. Nii Hedoni spaahotellis, Ammende villas, Rannahotellis, Viikingi taastusravikeskuses kui ka Estonia spaahotellis on võrreldes eelmise aastaga maikuine täitumus parem. Rannahotelli juhataja Epp Lääne mainis, et selle aasta mais oli täitumus ligikaudu 20 protsenti suurem. Juunis müüdi välja vähem kohti kui mullu vaid Viikingi taastusravikeskuses ja Villa Wessetis.

"Juuli kohta on vara veel öelda. Üsna palju broneeringuid tehakse viimasel minutil, aga kõikide märkide järgi tuleb täitumus hea. Veekeskus on olnud võrreldav eelmise aasta sama ajaga. Juuli algus on küll pigem üllatanud rahvarohkete päevadega," ütles Viikingi tegevdirektor Kairi Lusik. Ettevõtete esindajate teatel paistavad juulikuised broneeringud julgustavad. Nii Hedoni spaahotelli kui Rannahotelli näitajad ületavad eelmist aastat. Praegu on Hedoni ja Estonia spaahotell juba välja müüdud. Ka Pärnu Hotelli müügijuht Kristi Lehtla viitas sellekuiste broneerimiste arvu tõusule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles