Lauri Habakuk: Raha pole

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Habakuk.
Lauri Habakuk. Foto: PP

Kui nägin kolmapäeval toimetuse koridoris Pärnu korvpalliklubi asutajat ja juhti Mait Käbinit, haaras mind ärevus. Sügis pole enam mägede taga. Kohe teeb kolleeg Märt Pilme intervjuu, misjärel saab järgmisest korvpallihooajast aimuse.

Põhjust ärevi meeli järgmisi vingeid lahinguid oodata jagub ju rohkem kui küll. Kuidagi ei lähe meelest, kuidas Pärnu spordihalli publik detsembris seistes oma kangelastele aplodeeris ja võidujoovastuses sportlased rõkkavasse rahvasumma abilisi tänama ruttasid. Karikaturniiri pronks oli klubile esimene esikolmikukoht tiitlivõistlustelt. Viimasel, 11. hooajal meistriliigas saavutatud neljas koht oli siiani parim. Kuhu edasi?

Kui kolleeg koosolekuruumist naases ja lause poetas, kõlas ragin. Kuulsin, kuidas aastaid südame ja kirega asja ajanud korvpalliklubi juhi ponnistused varisesid kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles