Lenna Kuurmaa, Piret Krumm ja Liina Vahtrik tulevad Pärnusse rokkima

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurma, Liina Vahtrik ja Piret Krumm toovad Pärnusse maapealse paradiisi.
Lenna Kuurma, Liina Vahtrik ja Piret Krumm toovad Pärnusse maapealse paradiisi. Foto: Erakogu

Hittsaates "Su nägu kõlab tuttavalt" omavahelise suurepärase klapi avastanud Lenna Kuurmaa, Piret Krumm ja Liina Vahtrik naasevad sel suvel lavale, et esitada armastatud Eesti popi- ja rokiklassikat. Kontsert "Maapealne paradiis" toimub Pärnus 28. juulil kell 20 kuursaali vabaõhulaval.

"Esitusele tuleb muusika Fixist Terminaatorini, Marju Kuudist Orelipoisini. Üllatusi ja äratundmisrõõmu jagub kogu õhtuks," rääkis kontserdi korraldaja Piret Villmann.

"Sellised koostööprojektid on väga inspireerivad ja pakuvad publikule huvitavaid elamusi," tutvustas Kuurmaa. "Võib oodata üllatusmomente, kõik artistid on väga erinevad ja igaüks toob oma mina sinna sisse. Jagan lava toredate ja andekate näitlejataridega, kes on humoorikad. Ma arvan, et meil kõigil saab lõbus olema. Laulude vahele tule mõni lõbus sketš."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles