Spaa valveinstruktor: Päästame ühe lapse päevas

Krismar Rosin
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias-Johann Vlassov, Gert Kuusik  ja Kadi Merivälja kinnitavad, et nende töös on tähtsaim uppujat õigel ajal märgata, mis Merivälja jutu järgi on keeruline.
Mattias-Johann Vlassov, Gert Kuusik ja Kadi Merivälja kinnitavad, et nende töös on tähtsaim uppujat õigel ajal märgata, mis Merivälja jutu järgi on keeruline. Foto: Mailiis Ollino

Tervise Paradiisi valveinstruktorile töövarjuks minnes eeldasin, et täitub lapsepõlveunistus. Et minust saab David Hasselhoff ning patrullin, punane särk seljas, ja päästan inimesi. Mind tervitas vaneminstruktor Kadi Merivälja ja palus esmalt ümber riietuda. Paningi selga punase särgi ja tundsin ennast hästi. Merivälja tegi veekeskuse ekskursiooni, möödusime mägijoast ja torudest, et võtta koht sisse valvestaabis.

Uurisin temalt, milles nende töö seisneb ja milline pilt avaneb just neist kümnest kaamerast. Asi polnud ainult tema pakutud kohvis, vaid tema öeldus. Ärkasin, sest sõnad kainestasid. Tänavu Soomes juhtunud intsident, kus ema läks sauna ja laps uppus peaaegu ära, paistis olevat ulme ja ühekordne juhtum. Midagi, mis meil kunagi ei saaks juhtuda. Tühjagi.

Kui tihti peavad valveinstruktorid teie asutuses lapsi vees aitama või lausa päästma?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles