Desire Pärn võitis Eesti noorte meistrivõistlustel tennises kaks medalit

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Desire Pärn oli Eesti noorte meistrivõistlustel väga edukas.
Desire Pärn oli Eesti noorte meistrivõistlustel väga edukas. Foto: Urmas Luik

Tallinnas Kadrioru tenniseväljakutel toimuvad 16. augustini Eesti noorte tennisemeistrivõistlused. 12aastaste neidude konkurentsis võitis Pärnu Kalevi tennisekooli õpilane Desire Pärn üksikmängus hõbemedali ja paarismängus kulla.

Kui üksikmängus tuli pingelises mängus alla vanduda turniiri esimese asetusega tallinlannale Emma Namnieksile 6:2, 6:7(8), 1:6, võitis Pärn paarismängu Namnieksiga.

"Paarismängus ei saanud mina ega Emma esimeses setis end käima, sest olime saanud puhata ainult tund aega oma kahe ja poole tunnisest üksikmängu finaalist. Kaotasime avaseti 0:6. Siis aga võtsime ennast kokku ja võitsime järgmised setid 6:4, 10:6. Paarismäng oli seetõttu raske, et olime enne vastastele Andrea Rootsile ja Brit Martinile kõik mängud kaotanud," rääkis Pärn, kes on paarismängu meistritiitli üle õnnelik. "Üksikmäng oli ka väga tasavägine. Enamasti jäin oma mänguga rahule, aga seal tuli ette hetki, mis jäid kripeldama. Aga olen enda üle uhke, sest sain hea seisu ja kogemuse selle finaalmänguga."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles