Autosportlased kihutasid Piiroja krossirajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra poiss Armin Marlon Mängel kihutas Piiroja rajal noorteklassis esimese auhinna vääriliselt.
Vändra poiss Armin Marlon Mängel kihutas Piiroja rajal noorteklassis esimese auhinna vääriliselt. Foto: Pille Russi

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport superkrossi karikasarja eelviimasel etapil Põltsamaa külje all Piiroja rajal jahtisid kuue masinaklassi autosportlased Sten Oja Motorspordi auhindu.

Noorte finaalsõidus tuiskas esimesena finišisse Vändra tehnikaspordiklubi poiss Armin Marlon Mängel, kannul klubikaaslane Marten Põder. Kolmanda auhinna teenis Robin Altosaar. 2WD-klassis oli kiireim Kristofer Lupp, teiseks tuli Simo Lind ja kolmas oli Marko Andreas Muru.

Tagaveoliste autode konkurentsis võitis kodurajal kihutanud Stein Karu, talle järgnesid Kauri Metsaots ja Marek Ild. 4WD-vabaklassis pani oma paremuse taas maksma karikasarja liider Ameriico Jõffert, teisena ületas lõpujoone eelmise aasta superkrossi võitja Ainar Arula ja kolmanda koha vääriliselt sõitis Arvo Aarde. Rahvakrossis sai tosina konkurendi seas esikoha Kert Bahmatsev, teiseks tuli Karol Pert ja kolmas oli Margus Suigusaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles