Galerii: Pärnu linnapeakandidaadid pidasid sõnalahingu (2)

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu suuremate nimekirjade esinumbrid pidasid täna õhtul Tartu ülikooli Pärnu kolledžis Pärnu Postimehe kaamerate, Kuku raadio mikrofonide ja linnarahva ees maha tulise valimisdebati.

Kadri Simson, Krista Nõmm, Andres Metsoja, Kalev Kaljuste, Mart Helme, Romek Kosenkranius ja Toomas Kivimägi on valimiseelseid sõnalahinguid pidanud juba mitu korda, Pärnu Postimehe debatil tõmmati aruteludele joon alla.

90minutise arutluse käigus võeti jututeemadena muu seas üles korrakaitse ja turvalisus linnas ning tudengite ja noorte talentide mured. Tuliseid vaidlusi tekitas küsimus, mis kell tuleks sulgeda Pärnu kesklinnas Bermuda kolmnurga lõbustusasutuste uksed.

Meerikandidaadid rääkisid oma seisukohast selle kohta, kuidas tuua Pärnu rohkem kõrgepalgalisi töökohti, ja arutasid, kuidas juhtida Suur-Pärnut.  

Kandidaatidelt uuriti koalitsiooniabielude kohta.

Debati vaheajal pakkus tudengiteater oma vaatenurga õigest linnapeakandidaatide valimisdebatist: algul trumbati üksteist valimislubadustega üle ja lõpuks jäädi vaidlema selle üle, kas musta lehma saba on valge lehma taga või vastupidi.

Pärnu linnapeakandidaadid tegid viimasel suurel debatil sõbraliku ühispildi.

Debatti tuli uudistama rohkelt huvilisi. Umbes kolmandiku jagu oli pealtvaatajate seas mundrikandjaid.

Meerikandidaatide valimisdebati kajastus ilmub Pärnu Postimehe paberlehes ja on Kuku raadio eetris ülehomme, 13. oktoobril.

Sõnalahingu videosalvestist saab vaadata Pärnu Postimehe digilehest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles