Tori vallas kestavad keerulised kõnelused

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Šorin möönis, et kui võitjad omavahel kokkuleppele ei jõua, on mõlemal häälteenamuse saavutamiseks Keskerakonda väga vaja.
Marko Šorin möönis, et kui võitjad omavahel kokkuleppele ei jõua, on mõlemal häälteenamuse saavutamiseks Keskerakonda väga vaja. Foto: Madis Sinivee

Tori vallas ei saavutanud ükski erakond või valimisliit häälteenamust ja seetõttu võeti ette koalitsioonikõnelused, kuid seda, kes kellega läbi räägib, pooled eile pärastlõunal selge sõnaga ei avaldanud. Matemaatiliselt on koalitsiooniks kolm põhivalikut ja võib juhtuda, et valimiste võitja Uus Koduvald puksitakse võimuliidust välja.

Uue Koduvalla esinumber Lauri Luur kinnitas eile pärastlõunal, et koostööläbirääkimised käivad. Tema ütlust mööda proovitakse moodustada tugevat koalitsiooni, kus ei välistata kedagi.

Luur nentis, et tema juhitud valimisliit võib jääda koalitsioonist välja, kui teiseks tulnud Koduvalla Volikogu ei soovi koostööd teha ja Keskerakond lööb Koduvalla Volikoguga mesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles