EOK premeerib MM-pronksi võitnud sõudetiimi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pictrs.com

Eesti Olümpiakomitee (EOK) maksab sõudmise maailmameistrivõistlustel pronksmedali võitnud Eesti paarisaerulise neljapaadi meeskonnale 26 000 eurot ja treener Matti Killingule 6500 eurot preemiat.

EOK president Urmas Sõõrumaa sõnutsi on sõudmine olnud Eesti tippspordi üks säravamaid alasid juba pea kaks aastakümmet. “Ala eestvedajate, sportlaste ja treenerite maksimaalne pühendumine, pikaaegne süstemaatiline ja professionaalne töö alaliidu ja klubide tasemel on toonud tulemuse, kus aastatel 2000–2017 on Eesti sõudjad võitnud 23 täiskasvanute ja 19 noorte tiitlivõistluse medalit. Olen veendunud, et nagu kõik eelmised medalivõidud on sõudmise arengule hoogu juurde andnud, on samaväärne mõju sellel aastal võidetud MM-medalil,” lausus EOK president.

Sõõrumaa õnnitles pronksise meeskonna liikmeid Kaspar Taimsood, Tõnu Endreksoni (pildil), Allar Raja ja Kaur Kuslapit, treenerit ja kõiki, kes saavutuse sünnile kaasa aitasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles