Kuu lõpus lüüakse aasta tegija kandidaatide esitamine lukku

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu läks Pärnumaa Kodukandi välja antud aasta tegu läks Pärnumaa külade võistlusmängule "Turvaline küla".
Mullu läks Pärnumaa Kodukandi välja antud aasta tegu läks Pärnumaa külade võistlusmängule "Turvaline küla". Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Veel viimased kuus päeva on aega esitada kandidaat Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse (PEAK) ning Kodukandi ühisele maakonna aasta tegijate konkursile.

Pärnumaa vabakonna aasta tegijaid kiidetakse ühisnädala raames 25. novembril. Tunnustuse võivad pälvida nii eraisikud kui organisatsioonid, kes on kodanikuühiskonna aktiivsed eestvedajad või toetajad ja kelle tegevuse tulemusena maakonna kodanikuühiskond märkimisväärselt areneb.

Selle aasta tunnustuskategooriad on Pärnumaa vabakonna silmapaistvaim tegu, oma elanikest kõige rohkem hooliv kohalik omavalitsus, aasta hoolivaim äriühing, aasta vabatahtlik, aasta vabaühendus, Pärnumaa sädeinimene ja tegus maanoor.

Mullu said teiste hulgas tunnustuse osaliseks aasta vabaühenduseks valitud MTÜ Kihnu Mere Selts, vabakonda enim toetanud kohalikuks omavalitsuseks valiti Tõstamaa vallavalitsus. Liia Kukk Pärnu uuskasutuskeskusest nimetati aasta vabatahtlikuks ja aasta tegu läks Pärnumaa Kodukandi korraldatud Pärnumaa külade võistlusmängule "Turvaline küla".

Pärnumaa aasta tegijaid kandidaate saab esitada 30. oktoobrini PEAKi kodulehel ankeedi kaudu. Vabakonna aasta tegijaid tunnustatakse 2009. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles