Film legaalsest petmisest (1)

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ago Anderson ja Jan Uuspõld kehastavad abieluinimesi, kellest mõni otsib vaheldust ja mõni mitte. Kaader filmist “Svingerid”.
Ago Anderson ja Jan Uuspõld kehastavad abieluinimesi, kellest mõni otsib vaheldust ja mõni mitte. Kaader filmist “Svingerid”. Foto: Estonian Theatrical Distribution OÜ

Homsest näeb Pärnus uut Eesti filmi “Svingerid”, kus teiste kõrval lööb kaasa Endla teatri näitleja Ago Anderson. Pärnakas mängib filmis väsinud tööinimest, kes elumuutuse lootuse peaaegu matnud.

Vastne film andis põhjust Andersoniga kõnelda nii “Svingeritest”, suvel filmitud “Klassikokkutulek 2st” kui Endla teatris välja tulevast lavastusest “Kaarnakivi perenaine”.

Anderson nimetab svingimist legaalseks petmiseks, kokkulepitud abielurikkumiseks. “Kui inimesed jõuavad punkti, kus nad tunnevad, et oleks vaja elule värvi lisada, saab selles kokku leppida, kuid see võib kaasa tuua pöördumatuid tagajärgi,” selgitas mees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles