Galerii: Rääma kool alustas novembrit stiilinädalaga

, Rääma kooli huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rääma koolis toimus 6.-10. novembrini stiilinädal , mis andis igapäeva koolielule särtsu ja elevust. Seekordsel stiilinädalal oli kaasatud Rääma kooli vilistlane ja Tallinna ülikooli kolmanda kursuse noorsootöö tudeng Merlyn Jürgenson, kes aitas õpilastele vahetunni tegevusi korraldada. Stiilinädala teemad valiti õpilasesinduse poolt.

Nädal algas 90ndatega, mis on hetkel ka poodide moeriiulitel. Õpilaste seljas võis näha kaasaegset 90ndate stiili kui ka vanamoelisemat stiili. Nii mõnigi õpilane ütles, et sai oma ema vana kleidi selga tõmmata. Ja õpetajate vabandus sellele, et miks nad osa ei võta, oli see, et nad ongi nende riietega 90ndatel käinud. Vahetundide ajal said õpilased lahendada sõnarägastikke, teemaks jõulud ja eesti linnad.

Teisipäeval oli koolimaja gängsterite päralt. Kõndis ringi kahte sorti gängstereid, neid kes olid riietatud, õpilastele tuntud mängu GTA järgi ja need kes olid Google.ee-st abi otsinud. Ning õpilased said vahetundide sportlikke mänge mängida, kus oli ka meeskonnavaimu vaja.

Nädala keskel said kõik õpilased ennast tutipidulistena tunda või lausa beebidena. Nii mõnelgi õpilasel oli lutipudel või lutt kaasas. Sellel päeval said igal vahetunnil kõik ennast tantsides välja elada, sest toimusid populaarsed Just Dance vahetunnid.

Neljapäev oli unine päev kuna sellel päeval võis kooli tulla lausa pidžaamas. Nii mõnigi õpetaja ütles, et lapsed olidki kohe unisemad kui muidu. Õpilasesinduse noormees Rihard mainis, et tema vend ärkaski hommiku ja pani kohe jope pidžaama peale, et kooli tõtata. Meeleolu koolis oli lõbus ja kodune. Lisaks said õpilased vahetunni vanahead ajalehediskot teha, mis oli paljudele uus ja põnev.

Nädal lõppes mardipäevaga ja seega stiiliks oli samuti mardisandid. Vahvate maskidega õpilasi oli koolis palju ja paljusid ei tundnud äragi. Nädala lõpetas väike teadmiste kontroll, kus õpilased pidid vanasõnu hästi teadma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles