Noored jätsid peo käigus sõbra kuuma sauna magama

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Pärnu Postimees

Mõni nädal tagasi pidasid noored Sindi forellipüügis pidu, mis võinuks lõppeda kurvalt ühele pidulistest, kes oli jäänud kuuma sauna magama.

Laupäeval, 28. oktoobril läks politsei kontrollima Sindi forellipüügis toimunud pidu, kus trallitanud noored olid läinud ülemeelikuks. Pärnu Postimees on peost varem kirjutanud: möödunud korral seetõttu, et üks peol viibinud alaealisi lõhkus korrakaitsjate ametiauto akna.

Sel nädalal selgus aga, et lugu võinuks lõppeda palju kurvemalt kui pelgalt katkise aknaga. Nimelt oli üks pidulistest kuuma sauna üksinda magama jäänud. Keegi saunas uinunu kaaslastest talle tähelepanu ei pööranud. Täiskasvanu, kes oli peole oma lapsele järele tulnud, leidis nooruki juhuslikult. Kuigi ta tol korral arstiabi ei vajanud, võib noorsoopolitseiniku Karmen Raua sõnutsi öelda, et sellega päästeti noore inimese elu.

Erakorralise meditsiiniabi teenistuse juhataja doktor Marit Õun manitses, et kuuma sauna magamajäämine ei ole naljaasi. "Organism võib üle kuumeneda ja võivad tekkida pöördumatud kahjustused, samuti teadvuse hämardumine ja südametegevuse kiirenemine. Sellises olukorras ei pruugi inimene enam adekvaatselt reageerida," märkis Õun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles