Volikogu valis Pärnu linnapeaks Romek Kosenkraniuse

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel linnavolikogu istungil valiti Pärnu linnapeaks Romek Kosenkranius. Linnavalitsuse liikmete arvuks kinnitati viis liiget, peale Kosenkraniuse kuuluvad Pärnu linnavalitsusse abilinnapea Marko Šorin, abilinnapea Meelis Kukk, abilinnapea Rainer Aavik ja abilinnapea Siim Suursild.

Romek Kosenkranius kogus linnavolikogu salajasel hääletusel 23 poolthäält ja 14 vastuhäält. Pärnu linnavolikogu 39 liikmest osales istungil 37.

Oma kõnes tänas värske linnapea volinikke usalduse eest. “Luban seista selle eest, et Pärnu areneks ja kõigil läheks hästi,“ sõnas Kosenkranius.

Lisaks valiti täna linnavolikogu komisjonide esimehed. Haridus- ja kultuurikomisjoni esimeheks valiti Varje Tipp, majanduskomisjoni esimeheks Vladimir Zemljannikov, planeeringukomisjoni esimeheks Raido Ilp, revisjonikomisjoni esimeheks Heldur Paulson ja sotsiaalkomisjoni esimeheks Vahur Mäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles