Jõulumaale jõuab end veel kirja panna

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluprogramme pakuvad nii traditsioonilised jõulumaad kui mõnevõrra teistsugused külastuskeskused.
Jõuluprogramme pakuvad nii traditsioonilised jõulumaad kui mõnevõrra teistsugused külastuskeskused. Foto: Mailiis Ollino

Jõuluteemalisi üritusi ja külastuskeskusi leidub Pärnumaal seinast seina. Kuigi esimesed broneeringud tehti neile septembris, ei tasu seltskondadel lootust kaotada: gruppidele on veel aegu saadaval.

Kõik Pärnumaa jõulumaade esindajad kinnitavad, et rühma kokkusaamisel tasub ühendust võtta isegi siis, kui tundub, et ollakse lootusetult hiljaks jäänud. Nad lubavad, et proovivad leida lahendusi, pakkumaks jõulurõõmu võimalikult paljudele.

Eestimaa jõuluvanade ühenduse asutaja-eestvedaja jõuluvana Ärni kodukoht Korstna talu on jõuluhõnguline aasta läbi ja iga kuu ühel pühapäeval korraldatakse seal perepäevi. Pühadeperioodil saavad külalised talus sõita poni, hobuvankri või reega, meisterdada koos jõulumemmedega ja tutvuda talu loomadega, alati tervitab külalisi Ärni isiklikult. Korstna tallu saavad grupid veel aja broneerida detsembri alguseks, samuti korraldatakse kaks perepäeva “Jõuluvanale külla!”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles