Kuula, millega üllatas Pärnu Postimees otse-eetris Tre Raadio saatejuhti

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Atka-Jaakson ja Lauri Habakuk Tre Raadio Pärnu stuudios saate "Aktuaalne Pärnumaal" eel.
Regina Atka-Jaakson ja Lauri Habakuk Tre Raadio Pärnu stuudios saate "Aktuaalne Pärnumaal" eel. Foto: Siiri Erala

Tänases Pärnu Postimehe ja Tre Raadio saates "Aktuaalne Pärnumaal" sai saatejuht Regina Atka-Jaakson ootamatuse osaliseks.

Saatekülalised Siiri Erala ja Lauri Habakuk Pärnu Postimehest jõudsid maakondliku tasuta ühistranspordi teemal vesteldes järeldusele, et maainimeste sõidumure võiks lahendada kodanikualgatuse ehk sõidujagamise korras. Atka-Jaakson tunnistas seepeale, et temagi sõidab Kilksamalt linna tööle tühja autoga ja mõte võtta kodukandist keegi peale on peast läbi käinud mitu korda.

Seepeale esitas Erala saatejuhile väljakutse teha oma mõte teoks.

Atka-Jaakson lubaski Kilksamale kuulutustetahvlile panna teate, et sõidab töönädalal kodukoha ja linna vahet, ning kes soovib, on teretulnud sõitu jagama. Kuidas eksperiment õnnestus, saab kuulda juba tuleva nädala reedel kell 11.30, mil eetris on järgmine "Aktuaalne Pärnumaal".

Peale ühistranspordi kõneldi lähisuhtevägivalla probleemist ja lühidalt Pärnu linnas tekkinud huvitavast olukorrastki, kus linna püstitatud jõulukuused peavad justkui iludusvõistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles