Pärnu Vanalinna põhikooli valgustus jätab soovida (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenduskuuri läbinud Vanalinna põhikool.
Uuenduskuuri läbinud Vanalinna põhikool. Foto: Madis Sinivee

Vast renoveeritud Pärnu Vanalinna põhikoolis on probleeme valgustuse ja ventilatsiooniga, mistõttu sotsiaalministeerium saatis Pärnu linnavalitsusele kirja, milles soovib probleemi lahendamist.

Terviseameti Lääne talitus kontrollis 2. novembril Vanalinna põhikooli vastavust tervisekaitsenõuetele. Ilmnes, et koolis on probleeme valgustuse ja ventilatsiooniga.

Ministeeriumi hinnangul pole tähtsust asjaolul, et valgustus vastab soovitusliku iseloomuga Eesti standardile, kuna õpilaste tervise ja heaolu esikohale seades tuleb koolipidajal tagada õpilaste tervist toetav õpikeskkond. „Laste tervise kaitse on sotsiaalministeeriumi teravdatud tähelepanu all, mistõttu tekitab muret olukord, kus õpperuumide valgustus ei kindlusta õpilaste tervist toetavat õpikeskkonda,“ kirjutas ministeeriumi kantsler Marika Priske.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles