Kihnu vallavanem puhkab paar nädalat postist

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu postipunkt töötab vallavanema kabinetis ja valla­valitsuse assistent Agnes Maasing (paremal) suhtleb seal klientidega. Pildil on tema vastas Evi Lepa, kes sel päeval kodusaarel postiringi tegi.
Kihnu postipunkt töötab vallavanema kabinetis ja valla­valitsuse assistent Agnes Maasing (paremal) suhtleb seal klientidega. Pildil on tema vastas Evi Lepa, kes sel päeval kodusaarel postiringi tegi. Foto: Urmas Luik

Kihnu postipunkt on suletud jaanuari teise täistöönädalani, sest postipunkti töötaja ehk vallavalitsuse assistent Agnes Maasing on puhkusel. Seega on vallavanem Ingvar Saarel 19. detsembrist 8. jaanuarini postivabad päevad, sest alates 9. veebruarist 2016 kadus Eesti Posti postkontor Liivi lahe suurimalt saareltki.

Päästerõngana Kurase poes avatud postipunkt segas müüjatel ostjate teenindamist. Tänavu jaanikuu alguses kolis kogu postinurk ei kusagile mujale kui rahvamajja vallavanema kabinetti.

“Postipunkt töötab nii, et enam ei pane tähelegi, sest nii ehk naa töötan ühes toas vallavalitsuse assistendi ja arendusnõunikuga,” möönis Saare.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles