Elamutesse tunginud vargad himustasid üksnes raha

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii Toris kui Paikusel tungiti elamutesse ja varastati raha.
Nii Toris kui Paikusel tungiti elamutesse ja varastati raha. Foto: Ants Liigus

Vargad tungisid nii Tori alevikus kui Paikuse vallas elamutesse ja varastasid raha. 

Lääne prefektuuri pressiesindaja teatel tungisid laupäeval, 6. jaanuaril vargad Toris Metsa tänaval lukustamata eramusse ja võtsid kaasa 300 eurot.

Samal päeval leidis samalaadne intsident aset Paikuse alevis Linnu teel, kus kurjategijad murdsid eramusse puruks löödud akna kaudu. Varaste saagiks langes 50 eurot. 

Pärnu politseijaoskonna juhtivuurija Kaire Kontsa sõnul on juhtumite asjaolud selgitamisel ning politsei palub teada anda, kui keegi märkab oma kodukohas kahtlaseid inimesi, autosid või kahtlast tegevust. Samuti tuletab politsei meelde oma vara hoidmise ja kaitsmise olulisust. Kodust lahkudes lukustage uksed ja aknad ning sõidukisse ärge jätke väärtuslikke esemeid. 

Facebooki grupis "Tori – julgus muutuda" kirjeldas varaste ohvriks langenud kodu omanik juhtunut nii: "Meie koju murti eile sisse (hoolimata sellest, et õu on valgustatud, sõiduautod seisid maja ees ja koer oli toas). Sisenetud on tagaukse kaudu, majas oli kõik laiali loobitud ja kadunud on sularaha. See oli ka ainuke asi, mida oli otsitud."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles