Pärnu tippsatside köögipool: eksimused, mis toovad trahvi kaela

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalliplatsil kohtunikult kollase kaardi teeninud Pärnu meeskonna mängija peab sekeldusse sattumise eest trahvi maksma.
Võrkpalliplatsil kohtunikult kollase kaardi teeninud Pärnu meeskonna mängija peab sekeldusse sattumise eest trahvi maksma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kui politsei teeb trahvi raske jalaga autojuhtidele või punase tulega teeületamise eest, peavad Pärnu tippmeeskondade sportlased tengelpunga avama sobimatu käitumise korral, aga ka rappa läinud soorituse eest.

Punktuaalselt on sisekorraeeskiri tipptasemel kaasa löövatest Pärnu pallimängumees­kondadest paigas võrkpalluritel. Mängijad on kokku pannud nimekirja võimalikest eksimustest ja rahalistest karistustestki, mis rikkumisele järgnevad.

Näiteks läheb iga minut trenni hilinemist Pärnu võrkpalliklubi esindusmeeskonna mängijale maksma 50 senti, mängupäeval tuleb aga hiljaksjäämise eest välja käia topeltsumma.

Kõige suuremad eksimused on võrkpallurite leeris mängust puudumine ja eemaldamine, ­ mis ­mõlemad löövad rahakotti 64eurose­ augu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles