Uusrikkad röövisid liidrikoha

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu peatreener Avo Keel tunnistas, et pole pidanud juba ammu mehi emotsionaalselt sütitama. Kõik võrkpallurid teavad ise, et võidelda tuleb avavilest viimaste punktideni.
Pärnu peatreener Avo Keel tunnistas, et pole pidanud juba ammu mehi emotsionaalselt sütitama. Kõik võrkpallurid teavad ise, et võidelda tuleb avavilest viimaste punktideni. Foto: Urmas Luik

Kui Pärnu võrkpallimeeskond läinud nädalal eurosarjast välja kukkus, leidsid kohalikud fännid, et pole hullu. Palju tähtsam olevat Balti liiga liidrite mäng Saaremaa klubi vastu. “Elu ja surma küsimus,” arvas vollefanaatik Eduard.

Elutähtis matš kujuneski põnevaks, kuid nugade peale ei mindud. Esimeses ja neljandas geimis osutasid pärnakad külalistele küll kõva vastupanu, kuid otsustavates ehk mängumeeste punktides olid kindlamad saarlased. Teise geimi Pärnu tiim võitis, kuid kolmas läks aia taha.

Liidripositsiooni säilitamiseks mängust vähemalt punkti vajanud pärnakad ei küündinud selle sihini ja saarlased röövisid meilt seitsmemängulise võiduseeria ja koha tabeli tipus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles