Tegus noor andis pärast intervjuud lahkumisavalduse

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärt Lepik, kelle isal Kalmeril on Pärnus omanimeline hambakliinik, usub, et on aktiivsuse kaasa saanud kodust.
Kärt Lepik, kelle isal Kalmeril on Pärnus omanimeline hambakliinik, usub, et on aktiivsuse kaasa saanud kodust. Foto: Egon Sebastian

Kärt Lepik otsustas kümme aastat tagasi Pärnust Londonisse kolida, et teatrimaailma avastada. “Usun siiralt, et London on see linn, kus unistused täituvad. Aga ka see linn, kuhu need surema tulevad. Kunagi ei saa mõelda, et jess, nüüd hakkab kõik hästi minema, sest tavaliselt juhtub siis midagi, mis maa peale tagasi toob,” arutles ta.

Lepik on alati teadnud, et ta sündis teatritegemiseks. “Milline teatriinimene ei unistaks West Endi etenduse kallal töötada? Mõtlesin, et kui ma siin olen, siis olen sammuke oma unistusele lähemal,” ütles Lepik. “Kogu siinse aja jooksul olen üritanud palju oma asja ajada. Aga tuleb ka üüri­ maksta, nii et olen teinud üht koma­ teist.”

Kui Lepik aastaid tagasi Ühendkuningriiki saabus, tundus kõik talle uskumatult põnev ja ta nautis, kui mitmekülgseks tema sõpruskond ühtäkki muutus. Esimese pikema tööna pidas ta hoopis pidude reklaamija ametit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles