Kangerti tiim on täbaras seisus

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Vändrast pärit ratturi Tanel Kangerti kodumeeskond Astana on hooaega hästi alustanud: Omaani velotuuril pälviti etapi- ja üldvõit ning parima noorratturi auhind. Kuid kõik pole nii roosiline, kui näib.

Spordipartner kirjutas, et maailma üks paremaid meeskondi pole sponsoritelt sel aastal raha saanud ja ratturid on kaks kuud tasuta tööd teinud.

"Käime võistlustel säästude eest. Olukord on kriitiline," ei püüdnud Astana mänedžer Aleksandr Vinokurov situatsiooni ilustada. "Meeskonnas on 30 ratturit, koos taustajõududega on tiimi suurus 50 inimest: treenerid, massöörid, mehaanikud. Lennupiletite ja majutuse eest tuleb maksta üüratuid summasid. Raha viibimine tähendab seda, et ühel hetkel tuleb tegevus peatada. Ja seda enne hooaja tähtsamaid võidusõite. Olukord liigub lõpetamise suunas ja seda pärast 13 aasta pikkust tegutsemist."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles