Ümber Soomaa tiirutavad kohviringid viiendat kevadet

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa maitsete aastale teeb kevade alguses otsa lahti sariüritus “Kaks kohviringi ümber Soomaa”, 24. märtsil avab ukse 15 ühepäevakohvikut.
Pärnumaa maitsete aastale teeb kevade alguses otsa lahti sariüritus “Kaks kohviringi ümber Soomaa”, 24. märtsil avab ukse 15 ühepäevakohvikut. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnumaa maitsete aastale teeb kevade alguses otsa lahti sariüritus “Kaks kohviringi ümber Soomaa”, 24. märtsil avab ukse 15 ühepäevakohvikut.

Ürituse eestvedaja on MTÜ Rohelise Jõemaa Koostöökogu, mis külastajate abiga selgitab Jõemaa-Soomaa 2018. aasta parima maitse.

Eesti Vabariigi 100. aastapäevale ja kohviringide viiendale aastapäevale pühendatud kohviringi on ennast koostöökogu kodulehel kirja andnud sellised tuntud kohad nagu Kurgja talumuuseum ja Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus, aga ka Sindi ja Suigu seltsimaja, Tori rahvamaja, Are huvikeskus ja OÜ Pimenta Mõisa köök Pärnu-Jaagupis.

Kurgja talumuuseumis toimub paelatöötuba ja Võhma näitering mängib Oscar Wilde’i tükki “Tähtis on olla tõsine”, oma tooteid tutvustab OÜ Mahlametsa.

Kullimaa külas avab Piesta Kuusikaru talu õunateemalise kohviku.

Taali külas Kunstiköögis võib imetleda dekupaažitehnikas käsitööd.

Are huvikeskuses on peale programmi avatud kohvik Kersti Maiused.

Huvilistele ütlevad Soomaa kohvituuril taas tere Niidu küla alpakafarm ja Jõesuu külas OÜ Beaverland. Jõesuus kostitab külastajaid eraldi programmiga ka Viira arendusselts.

Põhja-Pärnumaa vallast üle piiri Järvakandis lööb kaasa Cinema­ Cafe&Catering, mis korraldab kringlite päeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles