“Saksa kevad” toob laupäeval kaks kontserti

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inna Kogan ja Tobias Bigger.
Inna Kogan ja Tobias Bigger. Foto: promo

Festivali “Saksa kevad” raames toimub Pärnus laupäeval, 21. mail kaks kontserti, raekoja saalis ja Raeküla Vanakooli keskuses.

Kammermuusikahuvilistel on võimalus Pärnu raekojas osa saada saksa duo, Inna Kogani (viiul) ja Tobias Biggeri (klaver) etteastest. Peale kuulsate heliloojate Franz Schuberti ja Carl Maria von Weberi loomingu hellitab publiku südant põhjamaine Sibeliuse ja Pärdi muusika.
 
Duo Kogan ja Bigger on muusikakriitikutelt saanud palju häid arvustusi, neid peetakse imeliselt sulanduvaks muusikutepaariks, nende kokkumängus on harvaesinev väljendusjõud ja harmoonia.

Koorimuusika ja saksakeelse muusika huvilistele on Raeküla Vanakooli keskuses kontsert “Mu süda ärkas üles”, kus esinevad tütarlastekoor Elise ja Kuninga tänava põhikooli õpilased. Ettekandmisele tulevad eesti ja saksa rahvalaulud ning luulepõimik “Kevad südames”.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles