Galerii Suurperede ühing sai lõpuks oma vajadustele vastavad ruumid

Copy

Pea 400 suuperet ühendav MTÜ Pärnumaa Lasterikkad toimetab aasta algusest uutes värske ilme ja sisustuse saanud ruumides Vanapargi tänaval. Aastaid ruumikitsikuse käes vaevelnud ühing mahub nüüd kogu oma tegevusega ühele pinnale: kauplus, ladu, kontor ning mõnus kokkutulemise ja koostegutsemise koht.

Just kooskäimine ning oma murede ja rõõmude jagamine on üks ühingu alustalasid. Kui varem tuli ühisürituseks rendipind leida, siis nüüd seda muret enam pole. Uutes ruumides on näiteks korraldatud vestlusõhtuid ning õpitud seepe ja sušit valmistama. Ühiskokkamiste tarvis on peale kohvinurga olemas eraldi suur köök.

Varem toimetas ühing kahes kohas: Kuninga ja Laial tänaval. Laial tänaval asus pisike kaubatuba, sest linnavalitsuselt renditud ruumid Kuninga tänaval asusid teisel korrusel, kuhu viis järsk trepp. “Kuninga tänaval oli rent väga soodne, aga ruumid ja tingimused olid nii amortiseerunud,” vastas Pärnumaa Lasterikaste juhatuse liige Triin Jõgeva küsimusele, miks koliti.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles