Laadi külas põrkasid kokku jalgrattur ja sõiduauto

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avariis osalenud jalgratturi ratas. Foto on illustratiivne.
Avariis osalenud jalgratturi ratas. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Täna põrkasid Valga–Uulu maanteel Laadi külas kokku sõiduauto ja jalgrattur.

Häirekeskus sai täna kella 16 ajal teate liiklusõnnetusest Laadi külas Valga–Uulu maantee 121. kilomeetril, kus põrkasid kokku sõiduauto ja jalgrattur. Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui Valga suunas paremal pool tee ääres liikunud jalgrattur hakkas sooritama vasakpööret ja keeras ette tagant tulnud Volkswagen Transporterile.

Õnnetuse tagajärjel sai jalgrattur viga ja toimetati Pärnu haiglasse. Autos viibinud kolm inimest kannatada ei saanud. Nii autojuht kui ka jalgrattur olid kained. Õnnetuse täpsemad asjaolu selguvad.

Pärnu politseijaoskonna avariipolitseinik Aivo Lünekund tuletas meelde, et liikluses tuleb olla tähelepanelik ja arvestada ootamatustega. „Kevadiste ilmadega näeme teedel aina enam kergliiklejaid ja seetõttu tuleb autojuhtidel olla veel tähelepanelikum. Samuti peavad kergliiklejad tegema end nähtavaks ja olema liigeldes valvsad,“ lausus Lünekund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles