Ühinejad paigutasid eurod esimese eelarve lahtritesse

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Näete, aknaraamid on täitsa läbi ja mosaiigi all klaas kummis,” näitas Lihula kultuurimaja juhataja Tiina Lobja paleed meenutavas hoones vahetamist nõudvaid raame.
“Näete, aknaraamid on täitsa läbi ja mosaiigi all klaas kummis,” näitas Lihula kultuurimaja juhataja Tiina Lobja paleed meenutavas hoones vahetamist nõudvaid raame. Foto: Urmas Luik

Suure Pärnu linna piirist väljapoole jääva kuue valla tänavune eelarve on saanud voli­kogu õnnistuse ja põgus pilk numbritele ütleb, et endistviisi voolab palju raha ühisvee- ja kanalisatsioonitorudesse enamasti projektide omaosalusena.

Aga elu edendatakse teid ja tänavaid remontides, sadamaid ehitades, koole ja lasteaedu kõpitsedes, kultuurikolletele väärtust lisades nii nagu Lääneranna valla keskuses Lihulas, kus piirkonna suurim 400kohalise saaliga kultuurimaja karjub akende ja välisuste vahetamise järele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles