Zelinski tiimile: Rohkem eneseusku!

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loots Indrek Zelinski tunnistas, et hing ihkas esimese kuue mänguga pisut rohkem punkte.
Pärnu loots Indrek Zelinski tunnistas, et hing ihkas esimese kuue mänguga pisut rohkem punkte. Foto: Urmas Luik

Pärnu Vapruse jalgpalliklubi jäi Tallinna Kalevi vastu suurde kaotus­seisu, ent mängu lõppfaasis spurtis maruliselt.

67. minutiks olid Kalevi eest kaks väravat löönud nii Andre Järva kui Takuya Matsunaga. Tabloolt vaatas vastu 0:4 kaotusseis, kuid Vaprad Karud ei lasknud pead norgu ja kui tiksuma hakkasid viimased kümme minutit, põrutasid Karl Anton Sõerde ja Ronaldo Tiismaa kaks väravat tagasi, kuid sellest jäi väheks.

Peatreener Indrek Zelinski, hooaja eel mainisite, et teil tuleb Kalevi, Viljandi ja Kuressaarega tabeli lõpus kõva madistamine. Viimases mängus tundus, et Kalev on justkui gramm tugevam. Või julgete vastu vaielda?

Vaidlen vastu! Kui me vaatame kahte esimest väravat, siis ega nad midagi erilist tegema pidanud. Meie enda individuaalsed vead: mõni poiss jättis mängimise järele lootes, et kaaslane saab hakkama. Nii edu ei saavuta! Peame taga suutma nulli hoida.

Selge see, et kui teisel poolajal rohkem rünnakule panustasime ja kõrgemalt pressima hakkasime, jäi meie selja taha palju ruumi. Teadlik risk ja Kalev kasutas kaks võimalust ära.

Kalevil oli eile platsil vaid üks enda kasvandik, meil vastupidi, vaid üks, kes pole meie kasvandik. Ajame oma asja ja Kaleviga kan­natab mängida küll, poistel peab ­ainult rohkem eneseusku olema.

Kuue mänguga kaks punkti. Suurte vastu on kaks kola­kat tulnud, aga teistega olete võrdselt mänginud.

Saime suured pakid nendelt, kellelt oli seda oodata. Selge see, et Levadia, Flora, Kalju ja Narvagi puhul on tegemist professionaalsete jalgpalluritega, kes teevad iga päev trenni ja on teinud seda juba viis või kümmegi aastat. Meil on enamik keskkoolipoisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles