Pärnumaa vutimeeskondade punktiarve jäi samaks

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall. Foto on illustreeriv.
Jalgpall. Foto on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-tasandi 7. voorus sai kaotuse kirja nii Vändra Vaprus kui Pärnu jalgpalliklubi meeskond.

Vapruse ja Nõmme Unitedi mängus tehti sotid selgeks avapoolaja lõpuks, mille United 5:1 võitis. Teisel poolajal lõid nõmmekad veel ühe värava, vormistades võidu 6:1.

Pärnu jalgpalliklubi meeskonna ja Tallinna Legioni duell oli tulisem. Pealinna meeskond asus avapoolaja keskel Marek Šatovi väravast mängu juhtima. Poolajapausilt naasnud, õnnestus Kein Makovei skoor võrdsustada, kuid kohe pärast seda kõmmutas Rejal Alijev kuue minuti jooksul Legioni kahe väravaga juhtima. Peagi pärast väravate löömist teenis Alijev teise kollase kaardi ja pidi väljakult lahkuma.

Järele jäänud 25 minuti jooksul ei suutnud pärnakad vähemusse jäänud vastaste väravat lahti muukida ja nii kirjutas 3:1 võidu tabelisse Legion.

Kuue mängu järel asub Vaprus kümne punktiga liigatabelis neljandal kohal, Pärnu jalgpalliklubi hoiab kuue punktiga seitsmendat kohta.

Järgmises voorus sõidab Vaprus pühapäeval külla Lasnamäe Ajaxile, Pärnu jalgpalliklubi võõrustab laupäeval Kohtla-Järve Järvet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles