Mahajäetud autodega võideldakse paberi abil (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kesklinna ­tasulise parkimise alas Pargi tänaval pikka aega seisnud Volkswageni klaasipuhas­tite vahele on kuude jooksul pandud trahvikviitungeid üle tuhande euro eest.
Pärnu kesklinna ­tasulise parkimise alas Pargi tänaval pikka aega seisnud Volkswageni klaasipuhas­tite vahele on kuude jooksul pandud trahvikviitungeid üle tuhande euro eest. Foto: Urmas Luik

Pärnu südalinnas Pargi tänaval pikka aega seisnud beežikat karva Volkswagen Golf on ilmselt enim väärparkimisega silma jäänud sõiduk, mille kojameeste vahele on viimase viie kuu jooksul parkimistasu maksmata jätmise tõttu jäetud ligemale poolsada viivistasu otsust.

Pärnu kesklinna tasulise parkimise alal seisev Volkswagen, mille aknaklaasile jäetud sildid “MAF 948” viitavad, et auto vuras siia tõenäoliselt Soomest, on 27. oktoobrist 28. märtsini saanud OÜ Pärnu Haldusteenuste ametnikelt 43 viivistasu otsust. Neid liites küünib maksmisele kuuluv summa juba 1290 euroni.

Pärnu Haldusteenused pole välja kirjutatud viivistasudest näinud siiani sentigi. Linnavalitsusel ei ole õnnestunud autoomanikuga ühendust saada, sest tõenäoliselt asub ta välismaal.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles