Horoskoop, 27. aprill 2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Ära muretse, kui diskussioonid partneri ja lähedaste sõpradega kujunevad pingeliseks. Võta vabalt. See on kõigest ajutine takistus.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Suhted ülemuste ja järelevaatajatega on haprad, kuna inimesed on murelikud ja veidi negatiivsed. Ära küsi millekski luba, vaid hoia madalat profiili.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Lapsed kipuvad kaasa tooma senisest suurema vastutus­koorma. Mingil põhjusel ­mõjub elu täna neile raskelt. Meeleolu muutub peagi.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Mõni autoriteetne pereliige võib su suhtes kalk olla. Elu muutub palju lihtsamaks, kui sa seda liiga tõsiselt ei võta.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Võid üksildust tunda, justkui oleks sind teiste seast ära lõigatud, ent see möödub. Pärast pühapäevast täiskuud paraneb meeleolugi.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Miski, mis seotud su finants­asjade ja rahavooga, paneb sind muretsema. Raha ei jätku järgmise palgapäevani. Hoia oma kulutustel silm peal.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Varu teiste suhtes kannatust ja ole koostööaldis, kuna kõik on veidi murelikud ja pinges. Asjad paistavad hullemad, kui need tegelikult on.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Oled veidi stressis. Tunned end üksildasena ja nii, nagu keegi ei armastaks sind. Pärast ülehomset täiskuud tunned end teistmoodi.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Keegi võib sind kritiseerida, kuid ära lase sel ennast morjendada. Küllap tunneb ta end lihtsalt nigelalt ja elab seda sinu peal välja.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

On kehv päev kelleltki millekski luba küsida. Inimesed ei ole vastuvõtlikud. Oota esmas­päevani.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Reisiplaanid võivad ummikusse joosta. Aruteludki poliitika, religiooni ja rasside üle võivad stressi tekitada. Ära parem vaeva pead sellega.

KALAD (19. II – 20. III)

Täna ei ole hea päev arutada selle üle, kuidas midagi jagada. Lükka sellised arutelud ­esmaspäeva, mil inimesed ­ on koostööaltimad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles