Euroopa meistrivõistlustel esindab Eestit kolm kohalikku noorsõudjat

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Alttoa (vasakul) ja Greta Jaanson. Peale nende sõidab noorte EMile Annabel Aron.
Grete Alttoa (vasakul) ja Greta Jaanson. Peale nende sõidab noorte EMile Annabel Aron. Foto: Eesti Sõudeliit

Sõudeliidu juhatus kinnitas eile viis sportlast, kes esindavad Eesti noortekoondist 26.–27. mail Euroopa meistrivõistlustel Prantsusmaal Gravelines’is. Nimistusse kuulub kolm pärnakat.

Neidude ühepaadil hakkab konkurentidega mõõtu võtma Greta Jaanson (Pärnu sõudeklubi). Paarisaeru kahesel sõuavad Annabel Aron (Pärnu SK) ja Grete Alttoa (Pärnu Kalevi sõudekeskus).

Nädalavahetusel toimusid Pärnus U19 ja U23 vanuserühma sõudjate koondise katsevõistlused, et leida parimad koosseisud suurteks tiitlivõistlusteks.

Mitmel võistlustel säranud Jaanson võitis laupäeval ühepaadil konkurente ligemale üheksa sekundiga (7.50,5). Järgnesid Alttoa 7.59ga ja tallinlanna Irena Budanova 8.10,9ga.

Pühapäeval istusid Alttoa ja Aron oma põhipaati, paarisaerulisse kahesesse ning võitsid veenva eduga pealinlasi Liisa-Marie Läänet ja Helene Dimitrijevit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles