Tartu võrkpallinaiskonna edu tõi Pärnusse kulda

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Tartu volletiim pärast meistrivõistluste võitu: Andrei Oja­mets üleval paremal, ­tema kõrval Kristin Kägu, Laura Reiter alumises reas keskel ja Merilin Paalo karika kohal.
Võidukas Tartu volletiim pärast meistrivõistluste võitu: Andrei Oja­mets üleval paremal, ­tema kõrval Kristin Kägu, Laura Reiter alumises reas keskel ja Merilin Paalo karika kohal. Foto: Tartu Ülikool / Eeden

Tartu Ülikool / Eede­ni võrkpallinaiskond tegi tänavu jalgpallurite keeli kübara­triki, võites kolm tiitlit ehk kõik, mis võita andis. Auhinnakappi asetati nii Eesti meistri- ja karikavõistluste kui Balti liiga trofee. Äsja imelise hooaja lõpetanud Taaralinna klubisse kuulus koguni ­neli pärnakat: peatreener Andrei Oja­mets ja volleneiud Merilin Paalo, Laura Reiter ja Kristin Kägu.

Pärast viimast tiitlit Eesti meistrivõistlustel polnud Ojamets kiidusõnadega kitsi ja toonitas, et selle hooaja naiskond on parim, kellega ta oma treenerikarjääri jooksul töötanud. “Ärgu teised pahandagu, aga vaadates, kuidas need naised on viimase kahe aasta­ jooksul tööd teinud, pean tunnistama, et nii tublisid mängijaid pole mul 33aastase karjääri jooksul veel olnud,” tunnustas peatreener. “Töö, kooli ja laste kõrvalt trenni tegemine on uskumatult raske ja ma võtan mütsi ­maha oma mängijate ees!”

Pärnulannadki kuldasid teeneka treeneri üle. Paalo, kes täna­vu üle viie aasta palliplatsile naasis, selgitas, et kui Ojamets poleks Tartu naiste treener, ei oleks ta võrkpalli tagasi tulnud. “Minu arvates on Andrei kindlasti üks paremaid treenereid Eestis ja mul on tema vastu meeletu austus. Trennid on alati väga huvitavad ja nõudlikkus on kindlasti üks omadusi, mis teeb temast nii hea treeneri.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles