Motomehed tõid Karksi-Nuiast kuus auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krossiässad sööstavad külg-külje kõrval raja esimesse kurvi.
Krossiässad sööstavad külg-külje kõrval raja esimesse kurvi. Foto: Rauno Kais

Eesti ja lähinaabrite krossiässad võtsid Top200 karikasarja teisel etapil Karksi-Nuia rajal mõõtu kaheksas masinaklassis.

Kõige kiiremate tsiklite MX Openi A-klassis oli kahe sõidu kokkuvõttes parim Aigar Leok Sõmerpalu motoklubist, teiseks tuli võitja klubikaaslane Jan Jakobson ja kolmanda koha sai Indrek Mägi (Mägi Racing).

Meie võidusõitjatele oli edukaim MX C-klass, kus Pärnu motoklubi esindajad napsasid kolmikvõidu. Esimese auhinna vääriliselt kihutas Urmo Limm, talle järgnesid Margo Merits ja Risto Ild. D-klassi konkurentsis teenis etapivõidu Hardi Prans (Sõmerpalu MK), teiseks tuli Riho Ild (Pärnu MK) ja kolmandaks Olli Pohjonen (Paikuse MK).

E-klassi arvestuses oli pärnakas Mattias Graumann Aleksandr Vatteri (Lääne MK) järel teine ja kolmanda koha sai Kert Kikkas (Sõmerpalu MK). Naiste võistlusel osutus kiireimaks Kadri Ehamäe (Redmoto Racing). Pärnu motoklubi piiga Agnes Võsanurm lõpetas krossi viiendana.

Top200 sarja järgmine etapp sõidetakse 9. juunil Türi külje all Kihli motokeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles