Vladimiri otsingud jätkuvad

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PPA kaater Vallikäärus veepealseid otsinguid läbi viimas.
PPA kaater Vallikäärus veepealseid otsinguid läbi viimas. Foto: Joosep Laik

Pärnu Vallikäärus ja jõel jätkuvad möödunud neljapäeva õhtul kaduma läinud 44aastase Vladimiri otsingud.

“Otsingud käivad ja vee pealt vaadatakse läbi Vallikääru ja Pärnu jõge. Käisime läbi arvatavad liikumisteed, kus oli mõni kaameragi, kuid kadunud isik sealtkaudu ei läinud. Kontrollisime  meieni jõudnud infot ühe tee kohta, kus samuti oli kaamera, aga sealtki ei tulnud uut informatsiooni,” rääkis otsinguid koordineeriv Pärnu politseimaja piirkonnapolitseinik Erik Rand.

Viimast korda nähti Vladimirit sealsamas Vallikäärus neljapäeval kella 22 ajal Lähedased olid temaga viimati telefonitsi kontaktis umbes poolteist tundi varem. Järgmisel päeval ei ilmunud Vladimir tööle.

Laupäeval kammisid politseinikud, paadiga merepäästeüksus ja vabatahtlikud läbi Vallikääru, Pärnu jõe kalda ja Jaansoni raja äärse. Üleeile hommikul alustati vallikraavis sonariotsinguid. Peale mehe sugulaste ja tuttavatega suhtlemise on politseinikud kontrollinud Pärnu haiglat ja teisigi kohti, kus ta olla võiks.

Eile kella 19 aegu tuli Vallikääru taas tuuker. Uuesti hakati otsima ­sonariga, kuid need otsingud ei andnud tulemust.

Neljapäeval Vallikäärus kaduma jäänud Vladimir.
Neljapäeval Vallikäärus kaduma jäänud Vladimir. Foto: Erakogu

Vladimir on 190 sentimeetrit pikk ja sportliku kehaehitusega. Tal on pruunid silmad ja tumedad lühikesed juuksed. Viimati oli mehel seljas oranž T-särk, jalas mustad lühikesed püksid ja punased mokassiinid.

Politsei palub kõigil kirjeldusele vastava mehe märkajatel anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles