Kohalikud purjetajad jätsid kaks auhinda koju

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jahtklubi treenerite kasvandik Keith Luur alustas Eesti meistrivõistluste seeriat etapivõiduga kodustel vetel.
Pärnu jahtklubi treenerite kasvandik Keith Luur alustas Eesti meistrivõistluste seeriat etapivõiduga kodustel vetel. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Pärnus kolm päeva kestnud svertpaadipurjetajate Eesti meistrivõistluste avaetapil seilas Keith Luur esimese auhinna vääriliselt, Mihkel Kosk ja Markko-Rollin Põdra lõpetasid regati kolmandal positsioonil.

Laser Radiali klassis juhtis tallinlanna Anna Pohlak võistlust kaheksa sõidu järel, kuid finaalis pani kodujõel valitsevaid tuuli paremini tundev Luur oma ülinapi paremuse maksma. Kolmanda poodiumiastme hõivas Riia neiu Agija Elerte. Markus Kostabi sai 15. ja Nele Leit-Teetlaus 28. koha.

F18-klassi katamaraanide regatil kuulus kindel võit Uku Kuusele ja Aivar Soole Haapsalust, kes kümnest sõidust seitsmel esimesena finišisse jõudsid. Teiseks tulid kalevlased Andres Laul – Ain Roosma ja tänu stabiilsele sõidule kuulus kolmas auhind Pärnu jahtklubi ekipaažile Kosk-Põdra.

Laser Standardi klassis ei andnud paljukordne Eesti meister, Rein Ottossoni purjespordikooli kasvandik Karl-Martin Rammo konkurentidele vähimatki sõnaõigust: favoriidile kuulus üheksa sõiduvõitu ja üks teine koht. Võitjale järgnesid klubikaaslased Georg Haud ja Martin Aruja. Pärnu purjetajatest sai Rasmus Maalinn üheksanda ja Karsten Holter kümnenda tulemuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles